Contact en meer...
Sfeerbeeld World Animal Protection
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op donderdag 29 juni 2017

World Animal Protection laat donateurs online schenken met belastingvoordeel

Een periodieke schenking aan een goed doel brengt (belasting)voordeel met zich mee. Zo kan iedereen voordelig schenken, of het belastingvoordeel meeschenken aan het goede doel. Een voorwaarde is wel dat de periodieke schenking wordt vastgelegd in een rechtsgeldige overeenkomst. World Animal Protection biedt donateurs nu de mogelijkheid om deze overeenkomst digitaal op te stellen én digitaal te ondertekenen.

Periodiek schenken met belastingvoordeel

World Animal Protection beschermt dieren wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. Het goede doel levert directe (nood)hulp, geeft voorlichting en lobbyt voor betere wetten en regels. Om dat mogelijk te maken is de dierenbeschermingsorganisatie afhankelijk van donaties en periodieke schenkingen.

Simone Vogel, Senior Marketeer Behoud en Ontwikkeling bij World Animal Protection, licht het belang van periodieke schenkingen voor de organisatie graag toe: “Zekere steun aan World Animal Protection voor minimaal 5 jaar heeft een grote en positieve impact op vele dierenlevens. Duurzame oplossingen kosten veel tijd en geld, maar zijn wel blijvend. Een langere verbintenis biedt ons zekerheid en een kans om deze duurzame oplossingen voor dieren te bereiken.

Online overeenkomst periodiek schenken

Vanaf nu kunnen donateurs de overeenkomst met World Animal Protection voor periodiek schenken met belastingvoordeel online afsluiten. Het oude proces, waarbij een papieren overeenkomst afgedrukt, ingevuld en per post opgestuurd moest worden was heel bewerkelijk. Het online formulier Periodiek Schenken brengt daar verandering in. Het formulier is compleet digitaal en volledig rechtsgeldig “Een online overeenkomst biedt de donateur meer gemak bij het in orde maken van de schenking.” vertelt Simone Vogel. “Bijna alles kan tegenwoordig online en nu dus ook het regelen van een schenking."

Het gemak, de snelheid en de lage kosten van het formulier Periodiek Schenken heeft World Animal Protection ervan overtuigd om het formulier Periodiek Schenken volledig digitaal aan te bieden. “De samenwerking verliep ook heel goed. Prettig, professioneel en erg snel.” laat Simone Vogel weten. “Het hele proces hebben we binnen enkele weken opgezet. Op de eerste dag van livegang van het formulier ontvingen we al een ingevuld schenkingsformulier van een donateur.

Ook enthousiast? Neem contact op met Seneca voor meer informatie, een demonstratie of meer referenties. Wilt u een overeenkomst sluiten voor een periodieke schenking aan World Animal Protection? Bezoek direct het online formulier.

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws