Contact en meer...
Sfeerbeeld Spiegelplasloop 2016
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op donderdag 17 maart 2016

Seneca Formulierenserver Trotse Sponsor Spiegelplasloop

De digitale wereld heeft dynamische vormen aangenomen. Voor de meest alledaagse zaken hoef je de deur niet meer uit. Dat is mooi, maar geeft ook voldoende reden om fysiek in beweging te blijven. Seneca is daarom de trotse sponsor van diverse (regionale) hardloopwedstrijden. In de Spiegelplasloop heeft Seneca een ambitieuze 10 km wedstrijdloop gevonden die voor de komende jaren is gecertificeerd door de Atletiek Unie. Het gaat om een snel parcours en met een aantrekkelijk prijzenschema om een goed wedstrijdveld aan te trekken.

Duurzame sponsoring

Seneca gaat voor duurzame relaties en heeft zich voor de komende drie jaar verbonden aan de Spiegelplasloop. Deze loop wordt georganiseerd door de Bergse Runners Club (BRC) en biedt een uitdaging voor zowel regionale wedstrijdlopers als recreatieve lopers.  Met sponsoring van deze hardloopwedstrijd vraagt Seneca zowel aandacht voor de sportieve uitdaging als voor de uitdaging waar (overheids)organisaties mee kampen bij het digitaliseren van hun klantcontact.

Ga de sportieve uitdaging aan

De eerstvolgende Spiegelplasloop vindt plaats op zondag 20 maart aanstaande. Het snelle parcours loopt door de prachtige omgeving van Nederhorst den Berg, waarbij je kunt kiezen uit een run van 5 km en een van 10 km. Voor kinderen wordt er een speciale Kidsrun van 1,2 km georganiseerd.

Loop voorop met Seneca

Seneca Formulierenserver loopt voorop in het bieden van digitale front-office oplossingen. Zo spelen klanten van Seneca (In het bedrijfsleven én in de non-profit sector) sneller in op de behoeften van hun eindklant. Door het bieden van de juiste, actuele en relevante informatie. Online via websites, e-Loket, aan de balie en vanuit het Klant Contact Centrum van gemeentes.

Michiel Stiemer, directeur Seneca en fervent hardloper, loopt ook mee in de Spiegelplasloop 2016. Loop ook voorop met Seneca!  Kijk voor meer informatie en de inschrijfmogelijkheden voor de Spiegelplasloop op de BRC-website

Edit: Inmiddels kijken we terug op een succesvolle editie van de Spiegelplasloop 2016. Benieuwd naar de uitslagen? Je vindt ze hier: http://www.bergserunnersclub.nl/category/evenementen/uitslagen/

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws