Contact en meer...
Presentatie iDIN logo
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op vrijdag 23 juni 2017

Rechtsgeldig ondertekenen met iDIN

Seneca heeft iDIN als onderteken-methode toegevoegd aan de Formulierenserver. Digitaal ondertekenen was al langer mogelijk met de muis (een ‘krabbel’), iDeal, SMS, DigiD en eHerkenning. Door ingevulde formulieren digitaal te laten ondertekenen, wordt bespaard op tijd, capaciteit en geld.

Digitaal ondertekenen met iDIN

Dankzij de digitale handtekening is dagen wachten op een ‘natte’ handtekening verleden tijd. Binnen enkele minuten kun je een rechtsgeldige digitale handtekening ontvangen. Het zetten van een digitale handtekening is volledig rechtsgeldig.

iDIN is een nieuwe dienst van de banken waarmee consumenten zich bij andere organisaties online kunnen identificeren, met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van hun eigen bank. Door iDIN toe te voegen als onderteken-methode wordt het plaatsen van een digitale handtekening zeer laagdrempelig.

Formulierenserver

De functie digitaal ondertekenen is onderdeel van Seneca’s Formulierenserver. Met de Formulierenserver worden formulieren snel en eenvoudig (drag and drop) opgemaakt. De ingevulde gegevens van een formulier kunnen via een gepersonaliseerd PDF ter ondertekening worden aangeboden aan één of meerdere personen.

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws