Contact en meer...

eHerkenning

Met eHerkenning kunnen bedrijven en overheden efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig online zaken met elkaar doen. Dankzij eHerkenning weten dienstverleners met welke organisaties ze te maken hebben en of gebruikers van eHerkenning gemachtigd zijn om namens deze organisaties te handelen.

Inloggen en ondertekenen met eHerkenning

De standaard eHerkenning-koppelingen van de Formulierenserver maken het mogelijk om personen vooraf te authentificeren en formulieren vooraf in te vullen en formulieren te ondertekenen.

Vanuit de Formulierenserver worden online formulieren als product/dienst aangeboden. Voor een aantal diensten wil je zeker weten dat de identiteit van de aanvrager is vastgesteld. Diensten voor bedrijven koppel je daarom aan eHerkenning.

De gevoeligheid van de informatie die bij het aanvragen van een product/dienst wordt uitgewisseld kan verschillen. De ene online product/dienst moet meer afgeschermd worden dan de andere. eHerkenning kent daar om 5 niveaus van betrouwbaarheid, waarmee diensten afgeschermd kunnen worden: van laag (EH1) tot zeer hoog (EH4). Per product/dienst bepaal je zelf het betrouwbaarheidsniveau.

Nog geen eHerkenninsgmiddel?

Om aan te sluiten op eHerkenning moeten een aantal stappen worden doorlopen bij een eHerkenningsmakelaar. Uiteraard kan Seneca in elk stap adviseren en ondersteunen.

Meer functies

 • ADFS

  Beveiligde toegang tot gegevens staat bij Seneca hoog in het vaandel. De...

 • Afspraak maken

  Maak eenvoudig een afspraakformulier die gekoppeld is aan jouw afspraaksoftware...

 • AVG - beveiliging persoonsgegevens

  Wij slaan de persoonsgegevens die u uitvraagt in uw formulieren op in onze ICT...

 • Baliemodus

  Vul formulieren samen in met de aanvrager. De baliemedewerker vult het formulier, in...

 • Berekeningen

  De beste klantbeleving creëer je met online formulieren die zich aanpassen aan...

<< Alle functies