Contact en meer...

Baliemodus

Vul formulieren samen in met de aanvrager. De baliemedewerker vult het formulier, in opdracht van de aanvrager, met de slimme baliemodus in.

Online formulieren zijn 24 uur per dag beschikbaar en verlagen de drempel voor klantcontact. Toch is er een groep personen die moeite heeft om een aanvraag online af te ronden. Om die groep mensen te helpen, biedt Seneca de baliemodus aan. De aanvrager identificeert zich bij een van jouw fysieke locaties en de baliemedewerker vult het formulier in opdracht in.

Speciale beveiliging

Een baliemedewerker vult de formulieren in opdracht in. Daarom zijn speciale beveiligingsmaatregelen nodig. De functie baliemodus is daarom alleen toegankelijk voor aangewezen personen. Ook is de functie alleen toegankelijk vanaf vooraf opgegeven IP-adressen (IP-filtering).

Prefill o.b.v. Burger Service Nummer

Organisaties met een publieke taak bieden veel formulieren aan waarvoor ingelogd moet worden met een DigiD-account. Omdat de balie-medewerker de identiteit van de aanvrager ter plaatse kan controleren, kan de medewerker het formulier automatisch laten voorinvullen met de NAW-gegevens aan de hand van het BSN-nummer. Inloggen met DigiD is aan de balie niet nodig. De baliemodus maakt hiervoor gebruik van een nieuw control en de bestaande prefill connectoren en mappings.

Meer functies

 • ADFS

  Beveiligde toegang tot gegevens staat bij Seneca hoog in het vaandel. De...

 • Afspraak maken

  Maak eenvoudig een afspraakformulier die gekoppeld is aan jouw afspraaksoftware...

 • AVG - beveiliging persoonsgegevens

  Wij slaan de persoonsgegevens die u uitvraagt in uw formulieren op in onze ICT...

 • Baliemodus

  Vul formulieren samen in met de aanvrager. De baliemedewerker vult het formulier, in...

 • Berekeningen

  De beste klantbeleving creƫer je met online formulieren die zich aanpassen aan...

<< Alle functies